Sådan blev serien En af drengene til

Teys og Frederik vil snakke om, hvordan idéen “En af drengene” opstod fra inspiration i det virkelig liv, og de vil dele, hvordan de metodisk arbejdede med dualitet i deres serie som rygrad igennem seriens udvikling. Samtidig vil de dele deres erfaring med at skabe karakterer sammen, og hvordan man kan udvide karakteren fra en “figur med en opgave” til at snakke om karakteren som et menneske med et levet liv, der agerer i den specifikke fortalte historie. Udover det vil de snakke om, hvordan målgruppeinddragelse ændrede og ikke-ændrede deres serie, mens de stadigvæk var i skrivefasen.

Teys Schucany (’94, han/ham) er uddannet instruktør og Frederik Rye (’94, han/ham) er uddannet manuskriptforfatter fra Super16’s årgang #11. Sammen lavede de afgangsfilmen ”Flygt Frys Kæmp”, der blev udtaget i konkurrenceprogram på Odense Film Festival og Young Director Award i Cannes.
Teys har tidligere arbejdet på Danmarks Radio med udvikling af ungdomsfiktion, og Frederik har arbejdet på flere kortfilm, der har været udtaget til store filmfestivaler samt været Robert-nomineret og BAFTA-shortlistet. Sammen lavede de Viaplay-serien ”En af drengene”, der blev Teys instruktør og manuskriptforfatter-debut og Frederiks manuskriptforfatter debut. Serien havde premiere i 2023 i konkurrenceprogram på Series Mania i Frankrig. I øjeblikket udvikler Teys på sin første spillefilm på Monolit Film og Frederik skriver på sin første spillefilm.

TILMELDING

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig

OPLÆGSHOLDERE

Teys Schucany og Frederik Rye

TIDSPUNKT

12. september 2023 kl. 16-17:30