Boot camp 2

Lokation:
Odense Filmværksted,
Pantheonsgade 5, 2.sal, 5000 Odense

Dato:
Lørdag – søndag
9.-10. september 2023


Boot camp 2

Til denne boot camp modtager I feedback på jeres manuskripter fra manuskriptkonsulenten Ina Bruhn samt feedback fra producer Sille Sterll. Derudover vil der blive udført readings af udvalgte manuskripter med to skuespillere.

Undervisere:

Ina Bruhn

Ina Bruhn er forfatter, manuskriptforfatter og uddannet Cand.mag. i film- og medievidenskab. Ina har skevet et hav af serier som episodeforfatter, hovedforfatter og serieskaber, du kender hende for serierne: ”Juleønsket”, “Håbet”, “Overleverne”, ”Den som dræber – Fanget af Mørket” og ”Tinka og Kongespillet”. Derudover underviser hun jævnligt på filmskoler i Danmark og arbejder også som konsulent på andre forfatteres film- og seriemanuskripter.
Ina vil i sit oplæg til boot camp 1 fortælle om hvordan man skruer et godt manuskript sammen og klæde jer på til at I selv skal skrive første afsnit til jeres egen serie.

Sille Sterll

Sille Sterll har arbejdet i tv- og filmbranchen siden slutningen af 1990’erne, som produktionsleder, line producer og producer.
Siden 2017 har Sille udviklet og produceret julekalenderne TINKA OG KONGESPILLET, TINKA OG SJÆLENS SPEJL og nu VALDES JUL – SKOVENS VOGTER som er i optagelse og skal vises i julen 2023 på TV 2 og TV 2 Play. Se: http://www.imdb.com/name/nm1460255/